De Praktijk  glas krassen verwijderen 

Na maanden bouwen is het project gereed voor oplevering. Dan blijkt een aantal ruiten beschadigd te zijn. De krassen zijn onacceptabel en er lijkt maar één oplossing: het glas moet verwijderd en vervangen worden. Dat betekent overlast, organisatie en een forse kostenpost.

Maar is dit nodig?

Salpeterzuur of kalk aanslag heeft een niet weg te wassen waas op ruiten of douche cabine achtergelaten. Het zicht en de lichtopbrengst zijn sterk verminderd. Reinigen met chemicaliën tast het glas aan en is zeer belastend voor het milieu. Vervangen van glas is tijdrovend en duur.

Wat is het alternatief?

De ruit van de zorgvuldig ingerichte etalage is door vandalen ‘bewerkt’. Krassen of dikke wittige tekens (zgn. zuur tag) verstoren het zicht. Het vervangen zal hoge kosten met zich meebrengen. En met wat pech zal de winkel een dag lang een rommel zijn.
Kan het niet eenvoudiger?

Een grote ruit wordt geplaatst met behulp van een kraan. Er springt een schilfer aan de onderrand af. Een opvallende beschadiging in de randzone.

Wat is de oplossing?

Bij bouw- en renovatieprojekten kan Glaspoetser.nl de gehele coördinatie verzorgen. Van de afspraak met de bewoner tot en met de handtekening voor akkoord.

Glas krassen verwijderen is mogelijk door middel van polijsten van glas. Diepere schade of scheuren en gaten in glas worden gevuld met speciale heldere hars. (reparatie glas met hars)

Informatie aanvragen

glas krassen verwijderen